Bläääää

Inget har gått som det ska! Skulle vart hos Michan kl. 15 men så blev det inte.
Är helt slut efter att ha ammat konstant från 7.30-13! Fy fan säger jag bara! Var helt gråtfärdig! Jimmie kom iaf hem med mjölkersättning tillslut!
Just nu känns det som jag aldrig mer vill amma i hela mitt liv!!!

Nu är vi på väg till dom iaf, sitter och väntar i den kok heta bilen medan Jimmie är inne och handlar, blä!

Nä nu är det dags att rycka upp sig, trevlig Valborg :D


Valborg

Idag ska vi på grillning hemma hos Michan och Niclas :) jätte trevligt! Lite konstigt känns det eftersom Niclas var jätte bra kompis med mitt ex som jag hade ett stormigt förhållande med i 4år. Men dom har ingen kontakt längre och jag gillar Michan, och Niclas för den delen och de är trevligt att umgås med henne. Speciellt nu när jag också jag har barn, de är skönt att träffa och prata med sånna som vet hur det är. Och både Michan och Annichen är har ju barn sen innan så jag passar alltid på att fråga grejer :D
Så ikväll blir det Jimmie, jag, våra barn. Michan, Nicklas och deras två. Annichen, Petter och deras. Elin och Fredde. Och sen Robban, som också är mitt ex kompis, känns lite sisådär. Inget mot honom alltså, bara grejen att jag umgicks med honom med Ted och ganska mycket också. Måste kännas konstigt för Jimmie. Men han vet att jag tycker det ska bli trevligt så han ställer upp för mig :) mitt lilla hjärta <3
Men han kommer nog åka iväg lite, han har ju lite svårt att vara på samma ställe mer än 30min. Grov Adhd kallas de, haha!
Men de ska iaf bli jätte trevligt ikväll :)

Just nu har jag lite av ett helvete. Jimmie är inte hemma och jag har ingen ersättning och min mjölk är för svag eftersom jag äter så jävla dåligt! Båda är hungriga och jag har ammat i 2,5timme i sträck nu! Så fort jag försöker ta bort dom så skriker dom. Får nog ringa nån snart och be dom komma hit med lite ersättning. Men de tar emot, vill ju klara mig själv men snart måste jag nog ändå :/


God natt

Blev ingen vila, istället gick jag på en promenad. Jätte skönt, tills vi kom hem och skulle upp för våran backe. Är så förbannat otränad men vår backe gör det inte lätt för någon med en tung barnvagn! Den är ojämn och lerig, man fastnar med hjulen! Jimmie får ta och fixa till de där snart!

Tuva är sååå söt och glad idag! Hon har skrattat jätte mycket hela dagen och ser så där otroligt söt ut! Man blir så glad av att se henne skratta. Min lilla tjockis! <3
Nu ska jag ha lite ensam tid med Vilda innan jag ska sova, gosa lite extra. Blir ju inte så mycket av det eftersom hennes stora syster är lite mer krävande och vill vara med precis överallt och jämt!

Min kusin var ju här tidigare idag och tog jätte fina bilder på tjejerna :)


Bullar, bullar och mer bullar

Haft besök hela dagen :) först var Lasse, mamma, Madde och micke här och fikade. Mamma hade lite frukost med sig också. Sen kom min farbror Jörgen hit med hans tjej Pia och min kusin ida. Jätte mysigt!
Men mycket kaffe och bullar har det blivit!
Konstigt att jag går ner i vikt, så mycket bullar som jag ätit de senaste veckorna har jag inte fått i mig i hela mitt liv! Tack och lov för att man ammar haha!

Tjejerna har vart jätte snälla hela dagen men nu när jag är själv börjar båda, såklart, gnälla lite. typiskt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite med tjejerna. Ska försöka sova lite innan Jimmie kommer hem också :)


Grejer överallt!

Vilken dag det blev! Var och åt jätte god frukost hos jimmies föräldrar :)
Efter det tog Annichen ut mig på en promenad med hennes brorsor Niclas och Johan. Vi gick till lekparken och lekte lite med Filip :)

Sen åkte jag med Dennis och Monica till Coop och plantagen. Så imorgon blir det att plantera lite blommor :)

Kom hem för 2 timmar sen och har plockat en massa skit grejer vi har överallt tills nu och de ser fortfarande likadant ut, blir så trött!! Vart fan kommer allt ifrån??

Nu ska vi mysa lite framför tv innan vi går och lägger oss <3


Vart tog tiden vägen?

Tänk att jag har haft mina små bebisar i 1månad och 1dag! Tiden går så snabbt och dom har vuxit så himla mycket på bara 1 månad. Visste ju att dom skulle växa snabbt men så här mycket?!?! Mina små bebisar är stora, haha! På ett sätt känns det som dom kom igår men ändå känns det som dom har vart med mig hela livet. Som att jag känt dom hela livet, att jag inte gjort annat än att vara mamma. Samtidigt känns det som att jag inte vet nånting om att vara förälder, hur gör man? Gör jag rätt? Gör jag fel? Vad gör jag rätt? Vad gör jag fel? Klär jag på dom ordentligt? Får dom tillräckligt med mat? Vad tycker dom? Har dom det bra? Är lyckliga? Olyckliga?
Nä de är många frågor och funderingar! Vill ju bara att mina barn ska ha det absolut bästa, känner mig så otillräcklig ibland. Speciellt eftersom jag inte kan ta båda samtidigt när dom är ledsna och skriket. Får ont i hela mitt hjärta! Men jag gör mitt bästa och lite till, ibland blir det lite knasigt men än är ingen skada sked. Hoppas det förblir så

Och tack alla ni som säger att vi är duktiga, det värmer verkligen! För det är faktiskt inte så lätt när båda skriker och man är ensam! Så tack, det värmer verkligen och det är skönt att höra att man är duktig ibland! <3


Men nu ska jag hoppa i en dusch för snart ska vi åka till svärföräldrarna på fin frukost :)


Världens bästa Annichen <3

Har haft en underbar dag i solen :)
Först var vu hos barnmorskan och allt är som det ska. Vilda går upp i vikt som hon ska och Tuva går upp i vikt som hon ska och lite till. Hon är en riktig liten tjockis :) jag har oroat mig i onödan som vanligt, haha!

Efter barnmorskan kom världens bästa Annichen hit med världens bästa och sötaste Filip och världens sötast Isabelle :D vi har suttit nere vid lekparken och druckit kaffe i solen hela dagen! Jätte skönt och varmt :)
Tänk vilken tur jag har som har Annichen som vän! Hon är världens bästa, är så otroligt glad att jag har henne <3


Ännu en bra natt :D

Är så stolt över mina små flickor som sover så bra :) vart lika bra natt som igår. dom vaknar ungefär var 3-4 timme, jätte skönt!
Ska vara hos barnmorskan kl 10 så snart måste jag hoppa i en dusch och klä på barnen. Går rätt snabbt men alltid när vi ska iväg så är dom av nån konstig anledning mycket hungrigare än vanligt. Det ska tuttas och tuttas. Bajsas och kräkas. Måste bytas kläder. Ja allt sånt där, speciellt när vi har en tid att passa, konstigt de där!
Så nu är det bara att sätta fart :)


Ensam mys :)

Haft en jätte trevlig dag :) först var jag hos mamma, var jätte mysigt :) sen åkte vi och åt middag på vitahästen men Annichen, Petter och hans syrra. Och barnen såklart :) måste sluta äta ute bara, blir så dyrt och vi har inte världens bästa ekonomi just nu med lill huset som byggs och fixas :/ men snart är det klar och då får vi in en hyresgäst och lite mer pengar :)
Lena kom förbi på kaffe när vi kom hem, fast jag var nog inte så rolig. Betalade räkningar och sånt där tråkigt, stackars Lena fick bara hålla i barn men de var kul att hon kom :)
Måste köpa en dator NU känner jag, är så trött på att göra allt i mobilen, speciellt betala räkningarna! Ser ju fan inte vad jag gör, allt är så litet och man trycker fel så lätt, blir tokig! Men de får väl bli lite senare när vi har råd.

Ska snart gå och lägga mig, vi ska upp tidigt imorgon för att åka till barnmorskan. Är lite rädd för att Vilda inte har gått upp tillräckligt så de ska bli rätt skönt att åka dit. Hon är ju lite blygare och tystare än Tuva så hon sätts lite i andra hand tyvärr. Tuva skriker ju rakt ut när hon är hungrig så hon får nästan alltid först eftersom hon låter mest. Och då får Vilda bara ligga och vänta och får inte ligga och gosa så där länge som Tuva får bara för att jag inte orkar och känner att jag måste göra annat. Måste ändras!!! Får dåligt samvete och känner mig dum och dålig som mamma!

Men nu sitter jag iaf och myser med Vilda, ska göra det ett litet tag till innan vi går och lägger oss <3


Underbar natt och morgon :D

Vaknade vid 12 :) har sovit jätte bra inatt. Tror dom redan har börjat att sova lite längre nu, 4 timmar emellan var det inatt, jätte skönt! Den där timmen känns verkligen, men de kanske bara var i natt, vi får se. Är glad för i natt iaf :)
Nu är vi på väg till mamma och ska fika lite, mysigt! Är bara lite jobbigt med alla katter, hon har 3 just nu. Litar inte alls på katter, speciellt inte en av dom. Han är verkligen inte elak men han vill gå fram och nosa och känna på dom och de gör han med tassen. De är ju lätt hänt att han råkar riva dom :( men det är bara att hålla koll hela tiden :) vi får väl slänga ut honom ;)

Vilda och Tuva. Börjar ni se vem som är vem nu? :D


Törstig!!!

Är sååå törstig just nu! Bråkiga barn ville inte ta brösten fast dom skrek av hunger, kämpade som fan för att få dit båda två. Nu vågar jag inte röra mig 1mm och är så törstig! Och vattnet står precis så att jag inte når de! Kan inte prata och de gör ont i hela munnen och halsen som bara skriker efter vatten!!! Hoppas Jimmie kommer hem snart så jag inte dör av vätskebrist!!!!


Tack för en jätte mysig dag <3

Haft en jätte mysig dag med Annichen, Michan och alla barnen :) skönt att komma iväg lite! Gick från Annichen i ösby till Michan i lugnet, fy fan va jobbigt det var! Haha, märks verkligen att jag inte rört mig alls under 9 månader! Nu ska de fan promeneras varje dag!
Var ute och lekte i lekplatsen med Filip och Vanessa, men de där med att leka i sanden och hålla på är inget för mig. Men jag lär väl behöva göra de så småningom, jag får lära mig helt enkelt.

Är fortfarande lika trött, ja fattar inte, har sovit rätt bra men är så trött! Fick ju massa skäll av barnmorskan för att jag äter så dåligt men nu tycker jag att vi har ätit bra i några dagar så tror inte att det är de heller. Imorgon ska jag iaf vara duktig och äta frukost, lunch, middag för att se om det hjälper.

Nu måste jag städa lite, ser ut som fan här hemma! Sen ska jag sooooova!


Mys i vagnen och lilla Filip i den roliga sandlådan


Bläbläbläblä

Åå vilken skit morgon känner jag! Barnen skriker, bajsar, kissar, spyr och ÄTER! är så trött på att amma så jag snart spyr! Inga kläder har jag heller, slängde jag alla mina vanliga kläder när jag var gravid eller jag har gömt dom?? Och dom kläderna som finns är jag för tjock för! Sminket ser för djävligt ut! Nä fy känner mig inte alla i form!
Skönt att jag ska åka och träffa Annichen och Michan, komma hemifrån lite! Jimmie har jag fått upp så nu ska han köra dit nig...Om jag kommer iväg nån gång, för nu ska dom ha mat igen... Suck!


Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter lite äventyr :) det gick bra på MVC, jag behövde inte lägga mig i stolen :D var lite nervös för de, hatar att ligga där och speciellt nu när allt är lite ömt å så! Men allt känns ju bra så behövde inte och de är jag glad för :) vi pratade om förlossningen och om hur nöjd jag är över allt, med personalen och de.

Efter det åkte vi med lunch hem till Annichen sen gick vi ut och lekte lite med Filip.

Nu är jag hemma och väntar på att Nickie ska komma :)

Vill passa på att gratta Elin och Fredde som ska bli föräldrar till en flicka i höst :) förstår inte hur hon har kunnat hålla tyst ;O men grattis till er, många tjejer blir det :D


Vaknade :D

Vaknade i natt utan problem :) gud så skönt! Vaknade innan dom hann bli så där jätte ledsna, dom sa bara till att nu är det dags för mat :) och jag som blev så orolig! Måste bara ha vart jätte trött!

Idag ska vi på efterbesök på MVC, känns tråkigt och kommer sakna Marika. Vi har ju gått hos henne i 9 månader varannan eller varje vecka! Men känns kul att få vissa henne dom små :)

Nu har vi lite bråttom så måste fixa mig!

En liten Tuva


Dumma, dumma, dumma, dumma mig!!!!

Hur ska jag kunna sova?? Åå hur kunde jag inte vakna? Känner mig som världens sämsta mamma! Tänk om jag inte vaknar? Ställer nog klockan, för den vaknar jag verkligen av, eller? Nä fy nu får jag sluta, barnen mår ju vara och inget hände dom! Jag oroar mig säker i onödan som vanligt men har så dåligt samvete!!

Mina älskade små hjärtan <3


Hjälp?!?!?

Saga sov hos oss eftersom Jimmie skulle komma hem nu i morse. Och vilken jävla tur de var då! Jag har nämligen inte vaknat när barnen skrikit?!?!?! Hur fan kan jag inte ha vaknat? Skit läskigt!!!! Saga har tydligen försökt väckt mig utan att lyckats, så snäll som hon är så tog hon hand Tuva och Vilda! Stackarn! Jag var uppe två gånger men dom har tydligen vart vakna hela natten och jag har inte vaknat?!?! Fan!!! Hoppas verkligen att det bara var i natt, var ju sjukt trött igår men jag vaknar ALLTID så fort dom gör ett ljud i från sig! Har så dålig samvete, bara dumpa över ungarna på Saga och stackars barn, dom ville väl ha lite tutte men nej! Deras mamma hör inte ens att dom skriker!!?!?? Och de sjuka är att jag fortfarande är lika trött! Jag kommer ju inte våga sova inatt, tänk om det är så att jag inte vaknar och barnen bara ligger och skriker, nä fy! Blir ju livrädd och helt gråtfärdig.
Men Jimmie har sovit hela dagen eftersom han körde hela natten så han kommer nog vara uppe halva natten, vilket känns skönt!
Har sån huvudvärk så tänkte försöka vila lite iaf.

Men TACK så jätte mycket saga för ALL hjälp igår, inatt och idag, utan dig skulle jag nog brutit ihop! Jag har världens bästa syster <3


Finbesök <3

Nu sitter jag och saga och går igenom vilka som ska bli bjudna på dopet, herregud! Vi är redan uppe i 96 personer och de är bara släkt och gudföräldrarna, inga kompisar! Fan va många! Det finns ju mer folk jag vill bjuda men de funkar ju inte, vi kommer ju inte få plats i kyrkan :O får nog få igenom den här listan noggrant en gång till.
Tänkte ringa till kyrkan och höra vilket datum det funkat imorgon :D

Lina har vart här också, saga tog med sig frukost, så vi har haft en riktig mysdag :) ska väl snart börja laga middag, fröken saga börjar väl bli hungrig snart, hon gör ju inget annat än äter, haha!

Hela morgon med barnen var skit jobbig, båda skrek och ville att jag skulle bära dom! Men så fort saga och lina kom blev dom snälla, så typiskt. Nu har dom vart jätte snälla hela dagen och jag skulle absolut inte behöva nån hjälp, kommer väl sen när hon åker, skulle vara typiskt!

Nu, mys i sängen <3


Söööööndag

Den här natten har inte vart kul, dom har vart i otakt, när ena har somnat har den andra vaknat. Jätte jobbigt! Och Jimmie åkte nyss iväg och ska hjälpa en kompis att flytta till Småland. Som tur är kommer min syrra och Lina hit och hjälper mig. Och så får dom öva bebis lite, båda är ju gravida :) Jimmie kommer hem sent i kväll, tycker synd om honom, gillar inte alls att han ska köra så långt när han knappt sovit nått :/ blir lite orolig och tror att han ska somna, och somna i en lastbil kan inte vara så bra :O oroar mig säkert i onödan som vanligt, har blivit så hönsig!

Igår kom farmor och farfar hit, dom är så söta! Dom tycker det är så roligt med dom små :) sen åkte vi till Monica och drack kaffe och fick mat, hon blev som vanligt glad över att träffa tuva och vilda haha :)
Sen åkte vi till jimmies släkting Carola och visade upp dom små.

När vi kom hem badade vi barnen, lite anorlunda den här gången, i vasken :) mycket smidigare! Funkar ju nu när dom är så små, annars måste man ju fylla upp den där baljan och bära ut till vardagsrummet ( badrummet är så litet) och det är ganska tungt. Men de funkade bra i vasken :) Vilda gillar att bada men det går lite sämre för Tuva, hon blir inte alls glad, haha mina små hjärtan <3

Vilda myser i vasken :D


Lördag

Nacka forum besöket igår gick väl lite sisådär, dom blev hungriga och började skrika, blev att snabbt gå till första toa så blev det lite amning där. Jag och Jimmie måste nog jobba lite med att inte själva bli stressade när dom skriker. Men de låter ju så in i helvete, och båda ska ju såklart skrika samtidigt :O men nu vet jag att det finns ett amnings rum på forum så dit går vi nästa gång! Känns ju lite töntigt att sitta och trycka på en toalett, men som sagt vi blev lite stressade själva tyvärr. Men sen gick det så bra så :D tyvärr hann jag inte köpa de jag ville eftersom vi skulle äta med Annichen och Alex på lill plogen. Haha vi fyra och fyra barn, tre nya och lilla Filip. Folk tittade lite kan man säga. Men det gick jätte bra, inga sura miner från nån bebis :)

Nu ligger vi bara och myser i sängen, men måste tyvärr gå upp och hänga tvätt, har vart bajsmaraton här i natt ;)


Tröööttttttt


Mitt gamla tråkiga liv

Det är så kul att se Tuvas och Vildas olika personligheter. Man kan tro att Tuva är den lilla på hennes sätt, hon kräver mer uppmärksamhet, ska alltid bli buren och är lite gnälligare. Vilda kan man göra lite som man vill med, hon finner sig i allt, ja nästan iaf. Man ser verkligen hur dom växer vare dag som går, tiden går så snabbt! Och jag tycker bara att dom blir sötare och sötare och tycker att det är så jädrans kul att vara mamma :) kan inte riktigt förstå varför jag väntade så länge med att bli förälder, eller ja kanske för att jag inte träffat rätt kille och att jag levde så jävla destruktivt. Tänk mig för bara ett år sen, känns som 100år sen! Tack och lov för att jag träffade Jimmie. Han räddade mig lite kan man säga, utan honom skulle jag säkert levt samma liv, men han fick mig att inse att det går att leva utan all den där skiten. Även fast jag gjorde bort mig ordentligt och då menar jag verkligen ORDENTLIGT så stod han kvar och hjälpte och stöttade mig igenom helvetet. För lätt var det verkligen inte! först att få ut allt skit ur kroppen tog ju månader men sen att bryta helt med alla gamla kompisar var verkligen inte lätt. Det var ju ändå kompisar som man då tyckte mycket om och jag saknar fortfarande vissa men nu lever jag ett helt annat liv och kan inte för min egen skull och barnen såklart ha dom i mitt liv. Har hört och vet att vissa tycker jag har blivit knäpp och ser mig själv som mycket bättre än dom, handlar inte alls om det, eller kanske. Jag lyckades och är jävligt stolt över mig själv, så självklart jag känner mig bra! Men jag tycker inte illa om mina gamla kompisar! Vet att dom också skulle klara det, men det handlar om att vilja förändra sig! Oj va jag babblar :O

Vi ska åka till Nacka forum iaf, har ju fått barnbidrag ;O har ju massa fått massa kläder men lite vill man ju köpa själv. Allt är ju så gulligt :D


God morgon... Eller?

Fy fan vilket piss väder! Jag som ville gå en promenad men det skiter jag i! Vad ska man göra istället? Blä vilken tråkig dag känner jag! Vill åka till Nacka forum men de har jag inga pengar till, är en fattiglapp :( nä de blir att försöka somna om, ser rätt lockande ut ;)


Tupplur <3

Vaknade precis efter en heldag, gud så skönt det var att sova :)
Vi har vart ute och gått en promenad men Annichen och lek lite i lekparken med Filip. Har ju knappt rört mig under gradiviteten och även fast vi inte gick så långt så blev jag skit trött, verkligen trött! Får nog börja med små korta promenader ;)
På SÖS gick allt bra, dom hör som dom ska. Vi får alltid beröm när vi är där, dom tycker vi gör ett bra jobb med två :) känns jätte skönt att höra :D man är ju orolig som nybliven förälder och tror att man gör allt fel :O så det är jätte skönt när dom säger att man fixar allt bra! :)
Sen var vi och skröt lite på mitt jobb, var ju tvungen att visa upp mina fina små bebisar! Jätte kul att träffa alla. Saknar att jobba lite, blev ju sjukskriven så tidigt :/ fast nu vill jag så klart inte jobba, nu vill jag bara vara med barnen tills dom är 25 ungefär ;)

För övrigt läste jag nyss i Mitt i Värmdö om en kille som burit 240 hinkar med grodyngel över vägen i stavsnäs. WHF?!?!?!? Och skyltar som säger "akta grodorna"! Hur ska man kunna väja för grodor i 70???? Nä fy jag avskyr grodor!! Det är värre än ormar, spindlar, småkryp, jag det är värre än allt!! Har människan inget annat att göra än att bära hinkar med grodor?!?! Nä fy va äckligt!!!!

Nä nu ska vi laga lite mat, hörs sen!


God morgon!

Idag är jag uppe med tuppen :) känns skönt men har tyvärr sovit dåligt, är så dum som går och lägger mig så sent jämt!! Men men...
Idag ska vi träffa Annichen och barnen nu på förmiddagen, vi tänkte ta en promenad och gå till nån lekpark med Filip så han får leka lite. Är nog bra att Jimmie är med då, så han kan springa efter Filip. Menar, det är ju inte så många dagar sen hon födde, hon måste ju ha lite ont , även fast hon verkar odödlig och är skit duktig ;) så nu hoppas jag att det fina vädret håller i sig några timmar, börjar tyvärr se lite grått ut :(
Sen vid 13.30 ska vi på hörseltest på SÖS, hoppas de går bra. Är ju bara en enkel rutin grej men jag blir ändå orolig, tänk om de är nått fel, fy! Vilken jävla hönsmamma jag är! Oroar mig för allt, får nog låsa in dom när dom blir större :P
Sen tänkte jag kanske åka till jobbet och skryta lite:) om Jimmie orkar och barnen är snälla!
Nu är det matdags och sen blir det att fixa till sig lite :)


Lycka <3

Ojoj, hur ska jag tacka för detta? Har fått en jätte fin arvring av jimmies snälla farmor. Det är det finaste jag någonsin fått av nån, är otroligt glad och känner mig hedrad. Blev så rörd, tänk att hon ville ge den till mig?!?! Och hur ska jag nånsin kunna tacka ordentligt, ett tack räcker liksom inte. Nä fy så glad jag blev, riktigt rörd faktiskt! Så tack så otroligt mycket, betyder jätte mycket för mig <3

Vi har vart där hela dagen, det har gått jätte bra, barnen brukar bli lite griniga när vi åker bort men det gick jätte bra idag :) sen brukar jag också tröttna rätt snabbt när vi är borta så där men inte idag. Maina är så lätt att ha att göra med, man kan bara va och hon framför allt är hon lugn med barnen och bara glad :) hon säger inte vad vi ska göra och ger en massa "tips" som alla andra, vilket är så skönt. Lovar er att det är jäkligt tröttsamt att höra på alla dessa "tips".
Och jäklar vad jag har ätit, hon älskar ju att baka, så hon har alltid 10olika kakor, bullar och sånt. Och allt är lika gott :)
Så dagen har vart jätte trevlig och jag har bara vart så där lycklig hela dagen, mina barn är ju bara så fina, kan knappt förstå att dom är mina! Trodde aldrig att man kunde känna så här. Förut trodde jag att folk som fått barn överdrev och bara ville vissa alla andra hur lyckligt och "perfekt" just deras liv var, och jag störde mig nått grön jävligt på det, tyckte bara att dom var dumma i huvudet. Nu är jag själv en sån person vilket känns helt underbart! Och jävligt sjukt, de trodde jag aldrig skulle hända men nu är jag där :D
Ni får gärna störa er och tycka att jag är dum i huvudet, det rör mig inte ryggen, inget kan förstöra vår lycka <3


God morgon

Trott eller ej men Jimmie gick upp tidigare än mig idag :O det har aldrig hänt förut så jag är i chock! Barnen är till och med påkläda, jätte skönt! Så nu är det bara jag som ska fixa i ordning mig, jimmies farmor fyller år idag så vi ska dit och äta middag men vi ska åka snart, hon ville vara mysa lite med barnen innan alla andra kommer. Ska bli trevligt :) så nu ska jag hoppa i en dusch!


Middag hos pappa!

Ät middag hos pappa vilket var jätte mysigt :) hans granne Tove var där också, hon ville titta på tvillingarna, dom fick söta gosedjur, sånna där mjuka och fina :)
Pappa har ju vart i Belgrad så han hade också presenter till dom små, söta små stickade tofflor och rosa converse skor, jätte fina! Så nu har dom fått sina första skor :D lite stora än men snart kan dom nog ha dom!
Efter middagen åkte vi en sväng till Madde och fikade, jag ville visa mina små sötnosar för hennes mamma Anneli :D haha jag är en riktig skrytmåns!

Och nu ligger jag i soffan, ska gå och tvätta bort sminket och SOVA, Gud så skönt! Börjar kännas av på riktigt nu att man inte sover ordentligt, är så trött! Efter några veckor med att vakna var tredje timme känns verkligen, men de är så det ska vara. Ska inte klaga, dom sover ju faktiskt väldigt bra och är så snälla. Tänk dom barn som inte sover alls, man har ju hört skräck historier om de där. Tack och lov att mina göra de...men de kanske ändras så jag ska inte ropa Hej än :O

Känner att mina hormoner är ur balans, kan vara så jävla sur, speciellt på Jimmie, stackarn! Men sen är jag jätte glad för att sen bli ledsen och börjar gråta, ska det vara så? Känns som världens PMS ungefär. Och känslig som fan är jag. Ibland när jag tittar på mina små änglar kan jag börja gråta för att jag tycker att dom är så fina. Undrar vad jag har gjort för att förtjäna såna otroligt fina och helt underbara barn. Helt sjukt va känslig jag är, kanske har blivit knäpp. Får fråga min barnmorska när vi ska dit nästa vecka om det är normalt de här.
Nä nu ska jag hoppa i sängen, god natt!

I bilen är dom alltid nöjda :)


Städningen

Glömt bort hur roligt jag tycker det är att städa, städa så där riktigt ordentligt så det luktar så där fruktansvärt gott. Och nej jag är inte ironisk! Tycker faktiskt det är kul :) men de som är lite tråkigt nu är att det är så jävla mycket plock, finns ju grejer överallt, tar aldrig slut. När det väl börjar bli lite ordning så kommer nån med nått nytt, helt sjukt! Och vart ska vi lägga allt, har ju inte så jätte stort, grejer överallt! Och nu tar de lite längre tid att städa, bebisar vaknar, matning, blöjbyten, kläder måste bytas, bajskläder måste tvättas, vika kläder så vi kan hänga upp rena på tork! Ja de tar helt enkelt lite tid! Måste få in rutinerna lite mer så ska de nog gå snabbare sen :)

Nu plockas iaf deras fina blöjtåg och blöjtårtor ner...


3 veckor

Tänk, idag är tvillingarna 3 veckor! Känns lite som dom kom igår men samtidigt känns det som dom har var hos oss hur länge som helst, konstigt de där med tiden. Och vad dom växer, går så jävla snabbt, hinner inte med :/ tycker inte dom behöver bli mycket större nu ;)

Ikväll ska vi till pappa och äta middag, ska bli trevligt, han har även nån present till tjejerna :)

Men nu ska jag äta lite frukost och sen ska jag städa, de behövs verkligen! Mår ju dåligt när de är så här stökigt!

Jimmies farmor har stickat tröjorna och mössorna :)


En kärlek som är obeskrivlig


<3

Var jätte kul att träffa den lilla tjejen, hon är ju bara så söt!! Det var många bebisar, lilla Filip blev lite förvirrad tror jag. Han visste väl inte riktigt vilken som var hans lilla syster haha lilla gubben! Kul att träffa Annichen också, prata lite mer om hur allt gick :)

Sen hade turen att bli bjudna på mat hemma hos jimmies föräldrar, skönt! Vi är så jävla dåliga på mat, orkar inte laga nått och då blir det att vi inte äter alls, måste bli bättre på de där! Man blir rätt trött av att amma två barn och utan energi blir man helt slut :/

Mina fina barn går upp som dom ska och lite till. Tuva väger nu 3990, min lilla tjockis! Och Vilda väger 3240, hon går upp som hon ska med tanke på att hon var lite liten när hon kom men jag vill ändå att hon ska gå upp lite mer! Men allt var perfekt sa barnmorskan :D blir ju så stolt över mina så tjejer :D

Så har vart en trevlig dag men ändå känner jag mig irriterad och nästan gråtfärdig, är väldigt trött! Barnen sover bra på nätterna och allt med dom är inte så jätte jobbigt men har haft svårt att somna om de senaste dagarna och lagt mig sent. Måste börja sova på dagarna tror jag!! Sen har vi inte vart själva en ända dag sen dom kom och de är 3veckor imorgon! Vi har besök JÄMT! är det inte den ena så är det den andra. Oftast är det jätte trevligt men känner att vi behöver få vara ensamma lite. Behöver stor städas och hur trevligt är det när folk är här?!?! Och de är ju inte många som erbjudit sig att hjälpa till med sånna grejer, alla vill bara mysa med bebisarna och dricka kaffe. Men dom som har hjälpt till är världs bäst <3 uppskattas verkligen! Men nu ska det bli ändring på detta, inte så mycket besök!

Ska titta på BB, sen är det hopp i säng för liten peng :)

Den nya lilla tjejen <3


Måndag!

Sitter just nu hos mamma och väntar på att få lite lunch :) hon gör spagetti och köttfärssås, den är så god. Konstigt de där men mammas mat är alltid godast :) de blir att släng i sig för vi ska vara hos barnmorskan halv två och väga bebisar :D
Sen ska vi till Annichen och Petter för att se den nya bebisen, jippi :D
Nu är maten klar så måste äta, hörs sen!


Söndag!

Har inte hunnit skriva idag, haft besök som vanligt :) först var mamma, saga och samuel här med fika och nyste med bebisar förstås :) så roligt att se saga och samuel med barnen, dom är så osäkra, men de där ändras ju efter en dag med sin lilla bebis. Ni skulle sett mig och Jimmie första dagen, vågade ju knappt ta i dom, att byta blöja tog en kvart haha! Så de där kommer gå så bra när dom får sin lilla bebis och nu kan dom ju öva lite också ;)
Sen kom jimmies föräldrar och bror hit med presenter från bebisarnas syssling från Småland. Två söta röda klänningar och blöjtårtor, jätte fina :) så tack för det! Dom åkte även och handlade åt oss, jätte skönt :) och ännu skönare var att dom kom med mat som vi bara kunde värma, skönt att slippa laga mat :) så de tackar vi också för :)
Snart kommer Niki och hennes syster Therese, ska få kläder av Tessan :D hennes barn har alltid haft så fina kläder så de se jag fram emot att gå igenom :)

Måste än en gång skryta lite om min vän Annichen! Hon är redan hemma och alla mår bra :) vilken jäkla dunder kvinna, knappt hade hon smärtstillande och att hon stod ut så länge hemma är ju helt sjukt! In på bb och 3timmar senare var prinsessan ute. Är väldigt stolt över henne faktiskt! Nu längtar jag bara tills dom orkar med besök :) men de får ta den tid de tar, vet själv hur jobbigt det var när folk tjatade på att få komma, usch! Är lite rädd för att vara för på faktiskt, hoppas jag inte är de, då skjuter jag mig själv... Blä för sånna människor! Haha!

Mina små prinsessor mår bra och har vart snälla hela dagen och natten :) gick bra att ta hand om dom själv i natt, över förväntan faktiskt :D


Nytt tillskott <3

Klockan 21.43 födde min fina vän och gudmor till min Vilda, Annichen sitt andra barn...en dotter! Har tänkt på dom hela dagen! Är så glad för hennes skull, en liten dotter, och Filip som blivit storebror:) Så stort GRATTIS till er alla tre! Hon har gjort en fantastiskt jobb i 9månader, att vara gravid är jobbigt och att sen ta hand om en 1åring som springer omkring och leker rövare kan inte ha vart lätt! Är faktiskt lite stolt över henne :)

Själv sitter jag i soffan och degar. Jimmie åkte iväg på festen, hoppas han har kul, de är han värd min lilla plutt! :) Ska väl gå och lägga mig nu, är jätte trött men först ska jag hänga lite tvätt för ovanlighetens skull....

Grattis storebror Filip <3


Tack för hjälpen Lena

Lena kom hit med lunch och hjälpte mig med barnen när Jimmie jobbade, jätte skönt :)
Jimmie somnade direkt när han kom hem, vilket jag förstår, han hade ju inte sovit allt för mycket i natt!
Ikväll är det raggarfest, Jimmie kanske ska gå men han vet inte än. Han får dåligt samvete eftersom han jobbat hela dagen också och inte hjälp till med barnen. Dom har vart vakna hela dagen känns det som men direkt när han vaknade så somnade dom, jävla typiskt haha! Jag tycker iaf att han ska gå, vet att han tycker det är kul där. Och han hjälper till med barnen hela nätterna, även fast han ska jobba så de tycker jag han är värd :) vi ska nog klara oss! Men då får han sova i soffan, inga fullisar nära mina bebisar ;)

Jag ska mysa ner mig i soffan och titta på nån bra film...kanske med en bebis eller två ;)


Ingen stress

Älskar när båda ligger och skriker, båda är hungriga, båda måste byta blöja, brösten sprutar ner både bebisar, sängen och mig. Ensam hemma är jag också så ingen jimmie som kan hjälpa till. Stressande, nja lite!
Dom får skrika lite och vänta på sin tur, vilket är hemskt, tycker inte alls om att behöva lämna en skrikandes :( men men vad ska man göra.

Fick ju en bärsele av mamma och saga som jag tänkte testa idag. Dom är ju vakna mer och mer och vill vara med, kan ju inte bära två hela tiden så jag tror och hoppas att en bärsele hjälper. Då kan ju ena sitta i den och så bär jag den andra :)

Men först blir det lite frukost


Besök hela dagen

Ojoj har inte hunnit skriva nått idag. Vaknade av att mamma ringde och väckte mig vid 11! Hade bestämt att Michan skulle komma hit med sin nyfödda Melissa, så det var bara att hoppa i en dusch snabbt som ögat. De var jätte trevligt, massa förlossnings prat och klag! Och lite skitsnack med ;O
Sen Melanie hit och hon gjorde våfflor till oss :D
Och sen kom Monica hit med lite byxor till tjejerna. Så mycket kaffe har det blivit under dagen.

Nu ligger jag och vilar i sängen lite, är så trött, jag och Jimmie bråkade inatt och kunde inte riktigt somna om efter de :( har förstått att det är rätt vanligt men jag kan fan inte förstå hur man inte kan vakna när sitt barn skriker?!?!? Och det tar 150jävla år för honom att vakna, man måste säga till honom ca. 10 gånger och när man själv är trött och ligger med en varsin bebis på tuttarna så har man inte världens bästa tålamod. Oj va arg jag var, förstår ju att han inte gör det med flit men natt efter natt, fan ja pallar inte! Aja nu är det bättre mellan oss iaf :)

Nu ska jag sova lite och mysa såklar!


Mysdag!

Har besök av Annichen och Filip, jätte mysigt! Vi myser med bebisar och pratar förlossning, snart är det dags för henne! Hon måste ju öva på att ta hand om lilla Filip och en bebis och då passar det ju perfekt med mina små, då hjälper hon mig också ;D

Tuva och Vilda har vart jätte snälla idag så jag vet inte vad det var för fel igår, dom hade kanske bara ont i magen. Idag äter dom som dom ska med jämna mellanrum, så det är skönt att få vila tuttarna lite ;)


Jippi :D

Snart kommer Annichen och lilla Filip hit :) Jimmie är och jobbar några timmar så de känns bra att ha nån här om dom är som igår, fast just nu är dom så där lugna som dom brukar :)

Äntligen kan jag kissa och göra nr.2 utan att tro att jag ska dö :D ni anar inte hur skönt det är, äntligen :D
Men nu har jag börjat svettas helt hysteriskt, framför allt på nätterna. Vaknade i natt och allt var helt blött av mitt svett, håret var helt klibbigt..blä! Men de är väl så de ska vara, tycker inte de är så farligt, om man tänker på att inte kunna kissa eller sitta! Tack och lov kan jag göra de igen :D
Nä nu måste jag sätta lite fart!

Fina, trötta barn 


Pust.

Fy fan va jobbiga dom har vart idag mina små änglar!!! Är det nu den jobbiga tiden börjar? Har ju vart så lätt och jag har undrat när allt de jobbiga ska börja. Jimmie var borta och fixa bilen men tack och lov var mina fina vänner Niki och Sanna här och hjälpte mig. Dom städade, tvättade, fixa mat och tog hand om ena bebisen när båda bara skrek!! Hur fan ska jag fixa det här själv när Jimmie börjar jobba? jag har bara två händer, fy fan känner mig värdelös! Dom har skrikit hela dagen och dom vill bara äta HELA tiden och då menar jag verkligen HELA TIDEN! Jag har ju mjölk men tror inte att den är tillräckligt fet så nu har vi gett ersättning och nu äntligen sover dom. Det är en hemsk, fruktansvärd känsla att inte kunna göra sina små älsklingar nöjda! Och ont i magen har dom haft också, men de är normal har jag förstått men när man ser hur dom verkligen tar i och att de gör ont är inte kul att se som mamma :( usch, älskar dom men nu är jag lite trött på dom faktiskt om man får säga så om sina barn...
Men måste ju verkligen tacka mina fina vänner, så fina! All kärlek till dom 

Nä nu är det bara att ladda upp batterierna för nu kommer den jobbiga tiden! Lite spännande ändå på nått konstigt vis....


Mys morgon 

Vi har haft en mysmorgon i sängen fram till nu :D jätte mysigt, alla fyra har legat och bara haft de bra. Jätte skönt!! Men nu börjar jag få lite ångest som inte ens klätt på mig än och kl är halv två!! Så nu är det bara sätta fart!

Jimmie fick åka och handla själv igår, han släppte av mig hos mamma så fick jag lite kaffe och hon fick mysa lite med tuva och vilda :)
Men hon fick besök när vi var där, nämner inga namn, men grejer gick sönder och det skreks. Som tur var hände det utanför dörren men barnen hörde ju ändå och blev stressade och ledsna. Mest för att jag blev stressad och rädd skulle jag tro! Helvete, inget sånt i närheten av mina barn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tycker synd om mamma också men kan inte tänka så mycket på det, måste tänka på mina barn i första hand! Är så jävla förbannad och ledsen! Är ju van vid de här men det är en helt annan sak nu när jag har barn! Jaja måste sluta tänka på de, blir bara arg och de känner barnen av :/

Snart kommer Niki och Sanna hit så nu måste jag verkligen hoppa in i en dusch! Hörs sen!


Haft besök...

Vaknade av att Monica (jimmies mamma) ringde och ville komma över med hennes syster och Jimmies kusin som nyss kommit hem från Thailand, det var bara att klä på sig och sätta på kaffe. Sen kom min pappa men han är inte ett dug jobbig med bebisarna så de var riktigt trevligt :)

Nu sitter jag och väntar på att Jimmie ska komma hem så vi kan åka och handla. Tjejerna vill äta HELA tiden så jag undrar hur det kommer gå att åka och handla... Jimmie kanske får åka själv. Vet inte om de kan vara så att min mjölk inte är tillräckligt stark eller nått, dom käkar ju exakt hela tiden nu! Och kräks, överallt! Har inte ett plagg som är rent! Och dom äter inte samtidigt heller, de ända jag gör är att amma. Behöver ju inte klä på mig, kan gå med pattarna i vädret, dom ska ju ändå ha mat efter 5min! Lite trött blir jag men tycker också det är väldigt mysigt! Nä nu måste jag skriva handlingslista så vi kommer iväg nån gång...


Lång dag..

Det blev en lång dag, dock ingen promenad :O först åkte vi och käka lunch i gurra för att sen åka till Annichen med lite bullar :) jätte trevligt men tycker så synd om henne, hon har 16dagar kvar nu, fy fan vilken tid det är, man går bara och väntar och känner efter extra mycket och stor som fan är man! Tycker hon är jävligt stark som orkar med att göra saker och ta hand om lilla Filip, han är ju på allt nu det lilla sötsnöret :) vill egentligen bara säga åt henne att ta det lugnt och vila. Men de är ju lättare sagt än gjort, fy fan jag va skit trött på att höra att jag skulle ta de lugnt och vila mycket, så de är bäst jag är tyst ;) men stark är hon 
Efter det besöket var vi hos Lena och David och drack kaffe. Sen åkte vi till Helges föräldrar (helge ska bli gudfar till vilda). Jätte mysigt, Malin var där också så de var kul att träffa henne :)
Nu ligger jag i soffan med huvudvärk, använder inte glasögonen så mycket nu så tror det är därför, dom är bara i vägen, måste nog skaffa linser.
Ska titta på BB sen ska jag sova, gud så skönt de ska bli....

Tänk vad dom redan har växt sen dom kom mina små hjärtan 


Måndag

Åå va trött jag är! Natten har vart rätt så bra men jag märker att dom är vakna mer och mer. Och när dom är vakna vill dom att man ska bära dom hela tiden, lite jobbigt när jag, som just nu är ensam. Vilket barn ska jag ta?? Känner mig taskig och får för mig att jag har ena barnet hos mig mer än andra, fast jag vet inte riktigt vilket barn de skulle vara men de känns så iaf :(
Idag ska vi gå en lite promenad i solen :) jag lär ju inte orka så långt eftersom jag knappt kunde röra mig under hela gradiviteten men en liten sväng blir det :D


God natt

Middagen hos svärföräldrarna var trevlig och framförallt var det jätte gott, kalkon är nog min nya favvo rätt :) "Barnen" fick en påskpressent... Ett skötbord!!! Äntligen :D vi har bytt på köksbordet fram tills nu och de har inte alls känts trevligt, men nu äntligen :) så vi tackar så mycket för det! Men vi kommer nog ha det i köket ändå, har ju inte jätte stort och det är närmast sovrum. På nätterna orkar man inte springa i onödan och med två bebisar blir det mycket sånt :/
Jimmies farmor var även där, hon är mysig :) fick blommor av henne som jag tänkte plantera imorgon!

Innan middagen fick vi fin besök av Annichen, Filip och annichens mamma Mia. Hon ville titta på bebisarna :)

Nu ligger jag i sängen och väntar in att dom små ska vakna och få mat innan jag själv ska sova, haha exakt nu vaknade dom bara för de :D
God natt!


Söndag!

Idag har jag inte alls lika ont :) pratade med SÖS igen och förklarade att det inte var så farligt idag, dom tyckte jag skulle avvakta och ringa igen om de blir värre. Hoppas hoppas att det inte blir de! Har inte hunnit röra mig så mycket än så vi får väl se om några timmar :O
Annars ska vi på kalkonmiddag hos jimmies föräldrar idag, hans farmor kommer också. Hoppas bara att jag inte får så där ont som igår. Tycker att det är lite jobbigt att åka bort så där med amningen menar jag. Gillar inte alls att sitta med tuttarna i vädret. Att sitta med min familj och släkt är ganska okej men det blir anorlunda med hans. Vet att det är helt normalt att amma och att dom har sett bröst förut men jag tycker ändå att det blir lite jobbigt.

Sen har jag tänkt på de här med att man inte pratar så mycket om smärtan efter förlossningen. Är det så att man inte får klaga för att man fått det finaste man kan få? Att man liksom inte har rätt till att klaga och tycka att de gör skit ont? Man ska bara vara överlycklig över sina små bebisar... Det handlar ju inte om de tycker jag! Jag ÄR överlycklig över mina små bebisar men jag har även förbannat jävla ont! Folk får väl tycka att jag klagar mycket och de gör jag säkert men det gör ont! Och man överanstränger sig som fan bara för att sina älskade små barn ska ha de så bra som möjligt. Om jag inte skulle ha haft dom skulle jag nog ligga i sängen 1månad och tro att jag skulle dö!
Tänk vilka krafter dom små kan ge en 


Helvetes jävla skit AJ!!!!!!!

Helvetes jävla skit!!! Har fått nån slags infektion i underlivet, gör så jävla fucking ont! Pratade med vårdgudien, dom visste exakt vad det var när jag förklarade. Det måste bedömas inom 12 timmar så det blir att åka in imorgon :( det gör verkligen ont och kan knappt röra mig! Men det absolut hemskaste är att jag inte kan ta hand om tvillingarna ordentligt :(( stackars barn, känner mig hemsk!!!

Middagen hos farmor och farfar var trevlig förutom att jag led mig igenom den, fan va irriterande! Fattar inte att jag åkte dit när jag hade så ont, ja är fan dum i huvudet! Fast jag hade ju inte lika ont när vi åkte men ont hade jag! Idiot! Och bara tanken på att nån ska pilla på mig där nere får mig att må illa, fan va ont de kommer göra! Ska kräva att dom söver mig!
Stackars mina små flickor! Tur att dom har världens bästa pappa som sköter om dom 
Hoppas bara att skiten går över snabbt!!!


God morgon!

God morgon! Han inte skriva nått igår tyvärr :( men dagen började med att jag fick en sms av Annichen som frågade om dom fick bjuda på middag och självklart fick dom de 
Men innan middagen kom Helge och Fredde hit. Dom hade två stora nallar med sig, strumpbyxor i olika färgen, ett varsitt stort påskägg till mig och Jimmie fullt med massa godis, bullar till kaffet och en ram som man även kan gipsa deras små fötter, mycket trevligt var det dom hjälpte oss även med namn, så nu är det bestämt att dom ska heta tuva och vilda. Nu ska vi bara försöka kalla dom det också, är ju så vana nu med storan och lillan eller ettan och tvåan  men de ska nog gå in i hjärnan så småningom!
Sen åkte vi till Annichen och Alex! Elin och Fredde var där också, det var verkligen jätte mysigt och trevligt, inte varje dag man blir bjuden på middag bara så där. Och måste ju säga att hon kan laga mat den där Annichen, jätte god pastaröra  och lilla Filip var jätte duktig med bebisarna han var jätte nyfiken och klappade på dom så fint! Det kommer gå jätte bra med deras nya bebis 

Idag ska vi till farmor och farfar och äta påskmiddag med min pappa, syster, samuel, farbror, Pia och kusinerna, ska bli trevligt. Hoppas bara att farmor inte äter upp dom små.... Hon verkar nämligen vilja göra de!

Nu ska vi mysa lite innan vi går upp. Att få en bebis är ju lycka bara de men tänk att jag har turen som har två, en kärlek som inte går att beskriva, älskar er 


Badat

Nu har dom badat och dom tyckte inte om det, speciellt inte stora tjejen. Usch, haha jag tyckte nog att det var jobbigare än dom. Hade vi kanske för kallt vatten? Eller för varm? Nä de blir att köpa en termometer imorgon så vi vet säkert att de är lagom. Fast nu mår dom bra och vi har gosat med dom lite extra efter deras första bad 

Mamma, Annika och min syster var ju här tidigare idag vilket var jätte mysigt. Nu börjar det synas en liten kula på Saga och vad hon äter haha! Förstår inte hur allt får plats i hennes lilla kropp! Men jag åt också mycket i början, mest för att slippa må illa. Å va mysigt de ska bli när den lilla varelsen ploppar ut 

Nu väntar jag bara tills Big Brother ska börja sen ska ja lägga mig och sova! God natt!


Rena och nu nöjda bebisar 


God morgon!

God morgon! Natten har vart bra som vanligt, förutom att jag har haft ont i magen :( Jimmie har åkt iväg och jobbat lite vilket faktiskt är rätt skönt, skönt att vara ensam lite och så måste vi ju testa hur det går att vara ensam med dom små. Men de kommer nog gå bra, dom är så snälla  han kommer tillbaka vid två tiden igen och då ska vi bada dom, blev så sent igår, hade lite besök. Min mamma och hennes bästa kompis kommer och hälsar på lite senare också, ska bli kul!
Nu ska jag äta lite och sen passa på att duscha medans dom sover, hörs sen!


Såå

Nu har barnmorskan vart här, hon var jätte trevlig  känns skönt att vi gillade henne så mycket båda två eftersom vi kommer träffa henne under några år nu. Barnen mår bra och såg jätte fina ut tyckte hon. Dom väger redan mer än dom gjorde när dom kom så det är jätte bra, hon sa att det vanligtvis brukar vara så efter 2veckor. Så nu är jag stolt  jag oroade mig för att dom skulle gått ner och inte alls må bra och att hon skulle tycka att vi var dåliga föräldrar, tänk va mycket man kan oroa sig i onödan. Och hur otillräcklig man kan känna sig, man vill sina barn det allra bästa och gör allt för att dom ska ha det så bra som möjligt men ändå känner jag mig inte tillräckligt bra som mamma! Har ju fått hört att vi är jätte duktiga och barnen mår bra och allt men ändå känner jag att jag inte räcker till. Jobbig känsla de där!
Vi har väntat med att bada dom tills vi hade pratat med barnmorskan men hon gav tummen upp för de så ikväll ska de ske hoppas dom inte hatar de alltför mycket. Jag badade ju under förlossningen, bättre än lustgasen tyckte jag, så hoppas dom är som sin mor och älskar vatten, haha!

Nu sover dom så gott så 


Trött

Vi följde med Jimmie och handla diskmaskin igår, passade på att köpa bh och äta lite också.. När vi kom hem fick vi besök en liten stund. Efter de skulle jag vila lite och klev upp nu, då va kl. 19!! Ja förutom lite matning och blöjbyte men jimmie tog mata dom flest gånger. Fattar inte hur ja kan vara så jävla trött, är helt slut och jag har sovit, Jimmie har ju tagit mycket på nätterna! Får så jäkla ont i magen på kvällarna/nätterna också och ju mer jag ammar ju ondare får jag. Tycker nästan de är värre nu än dom första dagarna, måste nog ringa idag :(

Kl 13 kommer barnmorskan hit och ska titta till våra små prinsessor och de ser ut som skit här, måste hinna städa lite men har ingen ork. Mår dåligt av att ha de så här stökigt! Aja får väl sätta lite fart nu iaf...


Segt!

Åå va tråkigt och segt de är att bara vara hemma, men känner att vi måste ta de lite lugnt så dom små får lite lugn och ro!
Måste också säga att jag redan är jävligt trött på att gå runt och lukta mens, de är det värsta jag vet!! Hur ska jag stå ut med det i flera veckor?!?! Blääääää!!!!

Vår diskmaskin har gått sönder så nu ska Jimmie iväg och köpa en ny, kan ju säga att de är väldigt skönt med diskmaskin just nu... Så de ska bli jätte skönt 


Ojoj

Ja ojoj.. Vaknade nu?!?! Jag brukar aldrig sovs så här länge men de behövs väl, man går ju upp ett par gånger varje natt :O
Idag ska vi bara ta de lugnt och försöka att inte ta emot besök. De är lite svårt de där, även fast de är jobbigt med allt spring så vill man ju vissa upp sina små älsklingar... Aja vi får se hur de blir! Nu ska jag äta frukost.. Hörs sen!


God natt

Idag har vi haft besök, som vanligt. Först farmor och farfar som "bara" ville lämna över en påskkaka haha! Fick lite blöjor också så de va bra :D sen kom Jerry över en stund (jimmies bror) han behövde prata lite, de va trevligt! Men roligast av allt var när mina fina vänner Niki och Sanna kom, jätte mysigt! Dom hade med sig fika och nappar :)
Vi har även hunnit med en handling på mitt älskade Coop :D egentligen behövde vi ingenting, men vi passade på att hämta upp min mamma så hon också fick handla. Hon köpte en gjutjärnsgryta till oss, knäppisen!! Hon har ju fan köpt upp en hel bebis-graderob, hon borde tänkta lite mer på sig själv och köpa sig själv något fint! Men de gick ju inte in i hennes hjärna, de var bara tacka och ta emot.. Mamma 

Barnen sover och fått mat så nu tänkte vi också gå till sängs, om jag får med Jimmie. Han är nämligen en riktig kvälls människa som älskar att somna framför tv...tror han! Efter 10min ligger han nämligen och snarkar, haha!
Men vi säger god natt iaf 


Måndag

Har precis ätit frukost, sov länge idag :) snart är det matdags så då blir de blöjbyten och påklädning för dagen!
Igår var vi ju på SÖS på kontroll, allt gick jätte bra och dom var så duktiga! Dom fick 10poäng av 10 :D stolt mamma ;) det är tydligen ovanligt och ännu ovanligare när det gäller tvillingar! Är väldigt nyfiken på om det är två- eller enäggstvillingar. Dom har ju sagt hela tiden att de ser ut som tvåäggs. Men nu är det flera barnmorskor och läkare som sagt att dom är VÄLDIGT lika. Haha igår på kontrollen blandade vi ihop dom, pinsamt! Tur att ena är lite större haha! Dom tycker vi ska göra dna-prov så de ska vi nog göra så småningom :)
Blir galen på det här med namnen, hade två jätte fina som vi nästan hade bestämt oss för men då kommer såklart jimmies kompis och berättar att det är en annan tjej på Värmdö med två döttrar som heter exakt likadant!!! Vad är oddsen för det?!?!?! Så irriterande!!! Så om någon har nått förslag så hojta till ;)

Igår kväll började jag få så jävla ont i magen igen, eftervärkar men lite mer som vanlig mensvärk, Alvedon hjälper inte så måste nog ringa och höra om jag kan få nått starkare. Blir ju värre när jag ammar och vill inte att dom ska få lida för de :(

När dom har sovit några timmar och när jag sen tar upp dom är det som jag har glömt bort hur fina dom är, kan titta på dom i all evighet! Haha lovade mig själv att aldrig bli en sån där jobbig morsa som tjatar om sitt barn och tycker att allt barnet gör är fantastiskt... Nu är jag där! Dom är verkligen helt underbara 


Morgonmys 


God morgon!

Åå vilken skön natt, somnade igår vid vid 20, vaknade och ammade vid 00, somnade, ammade 02.30, somnade, ammade 05.30, somnade, sen va dom
Hungriga vid 07, somnade om igen och nu vaknade jag av mig själv :D måste verkligen ha vart jätte trött, men gud va skönt att bara kunna somna om på direkten efter amningen :D nu ska jag äta lite frukost innan det är dags igen.
Senare idag ska vi tillbaka till BB på kontroll. Skönt, vill veta vad dom väger, tror dom gått ner tyvärr :( matar dom ju hela tiden men dom ligger inte där så länge så tror inte dom får i sig tillräckligt men vi får väl se idag.

Hörs sen!


RSS 2.0