God natt

Haft en jätte mysig dag hos Annichen :D har vart där heeela dagen!
Vi avslutade det hela med en promenad, men jag orkar inte riktigt lika mycket som Annichen. Hon vill helst springa hon, haha! Jag kanske borde ta tag i de där med vikten...eller inte. Tycker det är så jävla tråkigt och har liksom ingen ork till det. Fast å andra sidan är det ju jävligt tråkigt att se ut som en heffaklump också. Fast gått ner har jag och det tackar jag amningen för! Men all jävla hud!! Den bara hänger där och ser äckligt ut!
Aja jag tänker inte stressa, det får ta den tid det tar. Tänker inte sätta nån press och stress på mig själv. Det är nog så stressigt med tvillingar!

Nu ska jag sova, ska till prästen imorgon och prata om dopet. Sen blir det shopping med Annichen i Nacka forum :D måste köpa klänning och lite kläder till tjejerna!

Första bilden på tjejerna, så små 


...


Glömde visst bilden...


God dag!

Spenderar dagen hemma hos Annichen och barnen :D snälla Annichen bjöd på lunch när jag kom och nu dricker vi kaffe!
Nu när vi inte har träffats på några dagar ser man verkligen hur snabbt det går, Isabelle har växt jätte mycket! Hon är ju bara så söt!

Och lilla Filip är världens stoltaste storebror :)


Äntligen lite utmaning

Ikväll fick jag äntligen känna att jag lever igen. Tjejerna skrek båda två och inget hjälpte, förutom att bära omkring på dom... Vilket blir rätt tungt efter ett tag! Men det var faktiskt (?!?) rätt kul. Dom har vart så himla tysta och snälla den senaste tiden att jag undrat om nått vart fel. Men nu hände det lite, fast de var inte lång tid dom höll igång båda två. Vilda somnade, för att väcka Tuva. Nu har Tuva somnat och Vilda är vaken igen.
Men nu har jag iaf en arm ledig så att jag kan städa lite :D


Husägare :D

Jippi! Nu äger jag också vår lilla stuga :) känns jätte kul! Nu är det verkligen VÅRT och inte bara Jimmies. Känner mig vuxen och lite små mallig faktiskt :) och det är ju definitivt en trygghet att även jag står på huset, om det skulle hända nått. Peppar, peppar!
Är jätte glad och måste komma på hur vi ska fira detta :D

Tjejerna fick följa med till banken och såg ut precis såhär hela tiden :D


Godmorgon!

Så snälla barn jag har sover så bra, tyvärr kunde inte jag somna igår. Så är lite trött idag.
Men nu ska jag hoppa i duschen för snart kommer min vän Lena och ska hjälpa mig att planera dopet lite :) och senare ska vi till banken, ska bli spände...


Med risk för att låta tjatig...

Men jag måste ju bara säga att jag älskar mina barn så otroligt mycket! Dom är verkligen det bästa som hänt mig. Att se dom skratta får mig att må så bra! Att få krama om dom och bara mysa, de är helt sjukt! Trodde aldrig att jag kunde känna en sån här sjukt stark kärlek till nått. Och dom är så snälla! Ibland är det ju jobbigt men jag älskar det med! Att ha fått bli mamma är det bästa som finns!

Ni är det finaste som finns 


Måndag

Idag har jag fått sovmorgon och frukost på sängen :D han är snäll han!
Barnen vaknade först vid 5 och var helt klarvakna, inte så kul haha. Var uppe en stund med dom för att sen somna om.

Idag ska jag absolut inte göra nånting, bara vara hemma och mysa med barnen. Skulle egentligen behöva städa men orkar verkligen inte! Har ingen lust till nått idag känner jag! Måste egentligen planera lite för dopet också men orkar inte det heller.


Helgen

Ojoj vi vann hela skiten!!!! :D :D
Ni som känner mig vet att vi är riktiga schlager nördar, jag, saga och mamma. Så gårdagen spenderades självklart med dom hemma hos mamma. Vilken lycka! Har inte vart så glad på länge! Tänk att vi vann!?!?! Helt otroligt, tar nog några dagar innan jag förstår det på riktigt! Ja ni hör, NÖRD.
Hade en jätte mysig dag/kväll iaf :D

Idag är flickorna 2månader! Tänk vad tiden går snabbt!

Det är även morsdag och eftersom vi var hos min mamma igår så åkte vi till jimmies idag.
Det började med frukost hemma hos dom för att sen bara mysa i solen på altanen hela dagen. En sväng till bullandö tog vi också :)

Fina Lena kom och hängde med oss också <3


Solen

Just hemkommen från en jätte mysig dag hos mamma. Vi har solat och ätit lunch. Fast har inte suttit i solen så jätte mycket, barnen har vart vakna och då får man snällt sitta i skuggan. Och fast än att barnen, såklart, inte vart i solen tycker jag att dom blivit lite röda om kinderna. Kommer bli jobbigt de där i sommar, och inget solskydd får man använda heller. De gäller helt enkelt att vara JÄTTE noga, för en bränd bebis är nog ingen glad bebis.

Nu ska Jimmie åka iväg med några kompisar och sen ska han jobba. Jag hoppas barnen somnar så jag kan passa på att städa, det behövs!


BB-finalen :D

Ja som ni vet ville jag jätte gärna gå på bb-finalen. Och de ska jag :D
Det blir jag, Jimmie, Annichen och Petter. Så roligt!
Jag var ju lite orolig för jag ville inte lämna tvillingarna, de blir ju ganska länge. På kvällen och hela natten och morgonen efter.
Men min snälla syster ställer upp som alltid. Hon och Samuel sover här, perfekt lösning!
Och jag är inte ett dug orolig, vet att hon fixar det och litar på henne till 100%
Vet att andra också skulle klara det men de är skillnad när det är två och jag skulle vara orolig. Men saga är så duktig och tar hand om båda jätte bra! Känns skönt att det är just hon som ska passa dom, tror jag kommer kunna slappna av på ett annat sätt än om de vore nån annan. Hon är så fin min lilla systeryster 

Vi ska iaf ha skit kul och dricka gratis drinkar :D


Nätterna 

Mina barn är ju helt underbara! Dom sover så bra. Igår ammade jag dom vid 00 sen har dom sovit hela natten fram till 7 :D så himla skönt! Det har ju alltid vart Tuva som skrikit högt när hon vill ha mat, lilla matvraket! Men hon har bara legat tyst medan Vilda har vart jätte hungrig. Tror att det är för att Tuva har stabiliserat sig i växten. Men Vilda har inte kommit riktigt dit än och går uppåt.
Hur som helst det jätte skön!
Önskar bara att jag vore lite piggare men blir jätte trött av allt pollen!

Idag tänkte jag ju städa men de är alldeles för fint väder. Jag vill ut i solen! Städa får jag göra ikväll!

Lilla Tuva med tummen i munnen 


Vilken karl 

Viken man jag har! Han lagade tvättmaskinen :D han har inte tummen mitt i handen han inte! Vilken jäkla tur! Tänk att vara utan tvättmaskin, vilken mardröm!
Men nu funkar den, ett tag till iaf...
Andra maskinen är på så de lär bli att gå och lägga sig sent ikväll. Men känner verkligen att det måste tvättas, det luktar ju bajs här, blää!

Fina, fina tvättmaskin 


HELVETE

Fy FAN!!! Tvättmaskinen är sönder!!! Panik!!! Och då menar jag verkningen panik!!! Med två små bebisar funkar inte livet utan en tvättmaskin!! Och vi är fattiglappar just nu!!! Har verkligen panik och är helt gråtfärdig.
Och eftersom det har vart så fint väder så har jag liksom glömt bort att tvätta och tänkt att de gör jag imorgon. Aa men visst, jätte bra Amanda!
Det luktar gammal jävla bajs och vi kan inte tvätta!!! Nä fy fan!
Och det ser tyvärr inte ut som att det går att laga... JIPPI, VERKLIGEN JIPPI.


Trött som få

Herregud va trött jag efter denna dag i solen! Jätte skönt men det blev för varmt så vi gick in till sängen och la oss med alla barnen, haha!

Nu har vi kommit hem från en storhandling på coop. Jag som brukar älska att vara där, tyckte bara att det var skit jobbigt. Då förstår ni hur trött jag är va?!?!

Vill bara gå och lägga mig men det vill tyvärr inte mina barn, så de är bara att svälja tröttheten och försöka vara rolig och leka. Jippi.


2 månaderskontroll

Det gick bra på 2-månaders kontrollen :) jag oroade mig i onödan som vanligt. Dom växer på som dom ska. Tuva går enligt kurvan medan Vilda går spikrakt uppåt, vilket är jätte bra eftersom hon är lite mindre.

Nu sitter jag hemma hos annichens mamma i solen och dricker kaffe, jätte mysigt!
Jimmie ska snart komma med lunch :)

Men känner att det snart måste bli lite sämre väder, behöver städa, haha! Men de blir inte av när de är så här fint väder! Måste ju njuta av solen...


Onsdag

Nu har jag inte skrivit på länge känner jag. Men jag har iaf haft två underbara dagar ute i solen :D
Igår var jag hos Annichen hela dagen ute i solen. Vi gick och käkade lunch på plogen och hade det jätte mysigt!

Idag var jag duktig och tog en promenad till hemmesta vägskäl. Det var jobbigt som tusan men väldigt skönt! Möta min fina syster där som kom och möte mig med bussen för att ta bussen tillbaka till mamma med mig. Haha jag är feg och vågade inte åka buss ensam med den stora vagnen! Men nu är det gjort :D och trångt var det. Avskyr att det inte finns några svängbara hjul på vagnen!! Tycker inte alls om våran vagn och letar efter en ny.

Hemma hos mamma satt vi ute i solen med smörgåsar från dellan. Sen kom mina fina vänner Niki och Sanna, hade det jätte mysigt.

Nu är jag hemma och barnen sover. Väntar på att BB ska börja för att sen gå och lägga mig. Imorgon blir det att gå upp tidigt, vi ska iväg på läkarbesök med barnen. Hoppas allt är som det ska med dom. Blir alltid jätte orolig att det ska vara nått som är fel. Att vi gör nått fel eller borde göra nått annorlunda, att dom inte går upp i vikt mm. Ja, blir helt enkelt orolig för allt. Men det kanske är så det är när man är mamma?

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203830858.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_203831037.jpg" class="image">


Hemma

Vi fick åka hem i natt, det är bara en vanlig förkylning. Tack och lov! Trodde ioförsig inget annat men man blir alltid lite orolig. Idag mår dom redan mycket bättre :)

Idag skulle jag ha träffat Annichen och ligga vid lekparken och sola, men vi kom ju hem så sent. Har inte blivit mycket sömn så jag orkade inte. Men nu börjar jag känna mig som en människa igen så nått måste jag hitta på. Det är ju tydligen bra att barnen är ute nu också, så ut måste jag!

Min fina mamma fyller år idag, GRATTIS! ikväll ska vi dit och äta middag! Ska bli trevligt!

Nu ska jag hoppa i en dusch!


Sachsska

Ja nu är vi på SÖS med flickorna :(
Dom vaknade vid 23-tiden och var snoriga och hade hosta, så vi ringde vårdguiden som sa att vi skulle åka in på direkten.
Så nu sitter vi och väntar på en läkare.
Hoppas att det inte är nått allvarligt och att vi får åka hem. Inge kul att se sina barn sjuka! Jag blir så orolig :(


Trevlig dag

Haft en jätte mysig dag, poppen har var på besök :) Melanie kom också :)
Sen när Jimmie och Jerry hade jobbat klar så åt vi middag hela bunten ute på verandan.

Har ju mått lite sisådär den sista veckan. Först trodde jag att det var en förkylning, sen kom jag ju på att jag är pollen-allergiker som jag har haft tur med dom senaste åren. Så igår inhandlades massa medicin och tyckte att jag blev bättre men inte mycket.
Sen kom jag på det! Det är ju kaninen!! Han fick flytta ut för några timmar sen och jag mår redan mycket bättre :D
Tror inte att det är själva kaninen, utan hans hö som jag reagerar på. Annars skulle jag ju reagera på mammas katter kan ja tycka. Men i vilket fall är det väldigt skönt att må lite bättre, jag blir på så dåligt humör när jag mår så där!
Sen skulle dom ju ha hämtat kaninfan i fredags, men icke! Inte i lördags och inte idag! Så jag hoppas verkligen att dom hämtar den imorgon!

Nu har Jimmie åkt iväg för att jobba igen och barnen sover, äntligen! Dom har på sin höjd sovit 30min sen kl. 11! Så det är rätt skönt att dom sover nu :)

Tuva och Robin




Jag har världens sötaste, finaste, bästa, underbaraste, vackraste, roligaste, barn! Dom är ju bara så söta! När dom ligger och bara skrattar så där jätte gulligt blir man ju gråtfärdig av lycka! Förstår inte hur jag har lyckats få så otroligt fina barn!?! Inget barn i världen är sötare än mina!
Innan jag gick barn förstod jag inte riktigt det där "mina barn är finast".
Men nu förstår jag verkligen, MINA barn är finast!
Tror bara att man förstår när man själv fått barn. Man säger, eller jag sa, att man förstår när man säger att ens egna barn är finast i världen. Men jag förstod inte alls! Trodde jag förstod, men nej!
Den kärleken är helt obeskrivlig, går inte att tänka sig in i den, utan den måste upplevas! Och jag har turen att få göra det! För det är tur, alla kan inte få barn och alla hittar inte den rätta att få uppleva det med förrän det är för sent.
Det låter ju så fjantigt allt de här och jag lovade mig själv att aldrig bli så här! Men de går fasiken inte att låta bli!
Jag skulle göra vad som helst för mina små änglar! Dom är ju så otroligt fina!
Och för första gången i mitt liv är jag så där oförskämt lycklig! Allt har liksom fått en mening och jag ser fram emot att få se dom växa upp! Få se vad det blir för människor.
Sen att det är skit jobbigt emellan åt och man undrar va fan de är man har gett sig in, för ibland är det bara jätte jobbigt. Men det är som bortblåst när dom ligger där och skrattar å bara är så fina!

Älskar er mest av allt 


Dagen

Massagen var jätte kul, det var bra att Jimmie följde med. Svårt att massera två samtidigt :/ men det gick bra och barnen verkade gilla de :)
Haha Tuva bajsade mitt i allt men det var ju jätte skönt för henne att det äntligen kom. Men stackars lilla Vilda har det inte gått för än :( men hon är glad å så annars, förutom när hon tar i och försöker, då gör det lite ont. Men dom har ju sagt att det inte är nån fara om dom inte går på några dagar så får väl lite på de.

Har vart och fikat hos Lena och David på deras nya fina veranda, de va mysigt de :)

Jimmie är och fixar med bilen så nu ska jag lägga mig framför tv och njuta av att tjejerna sover ;O


Godmorgon!

Älskar att vakna upp till så här fint väder :)
Natten har vart bra men jag kunde inte sova, somnade vid halv fyra :(
Men det är bara att gå upp, idag ska vi på baby-massage. Ska bli spännande!
Är dock lite orolig, det har fortfarande inte kommit nått bajs så dom är extra gnälliga men vi får se hur det går :)


Mamma 

Idag har vi vart på födelsedags fika hos Melanie som fyllde 16 :) jätte mysigt och trevligt!

Sen åkte jag till mamma medan Jimmie åkte och mecka bil! Vi hade jätte mysigt, åt mat, la pussel och pratade massa skit :D synd bara att jag var tvungen att åka hem så tidigt, jimmie är och jobbar så han kommer inte hem för ens i natt nån gång.

Barnen mår sådär tyvärr. Deras magar spökar lite. Dom har inte bajsat på några dagar nu igen. Man ser verkligen hur dom tar i och att det gör ont, speciellt på Vilda. Får ont i hela kroppen jag med :(
Så dom är lagom glada båda två! Vilket är rätt jobbigt när man är ensam, man känner att man lever om jag säger så.

Nu sover iaf Vilda så jag passar på att mysa lite med Tuva framför tv med en kopp te :)


Kläder

Sov tills nu så nu känns huvudet bättre :)

Har tänkt på vad jag ska göra med alla kläder som flickorna har. Självklart ger jag ju det jag kan till Saga och Samuel och deras lilla kille. Men jag har ju så himla mycket tjejkläder! Många likadana och matchande kläder. Så det roligaste vore ju att sälja/ge bort allt till andra små tvillings tjejer. Men jag vet ju inte nån som ska få tvillingar, vet inte ens nån som ska få en tjej.
Så om nån där ute vet nån som ska få tvillingar är det bara att hojta till :D

Så här ser det ut när man inte har orkat sortera kläderna och man måste ha nått snabbt! Haha! Jag skäms över hur lat jag är ibland!


Godmorgon!

Vaknade upp med världens huvudvärk, nack-ont och ont i halsen! Blää!!! Känner att jag kommer bli så där jätte förkyld. Hoppas bars att Tuva och Vilda klarar sig.
Natten har vart som vanligt, rätt okej. Men de är ju jobbigt att gå upp på nätterna :/

Har bara ammat i natt och de har funkat bra :D dom vaknar lite fler gånger och vill ha mat. Men de får jag ta om jag ska få nån ordning på de här!

Ska nog försöka sova nån timme till och hoppas på att jag mår lite bättre då!


Amningen

Haft en jätte mysig dag med pappa måste jag säga! Saknar honom lite, bodde ju bara hos honom och det var alltid bara han och jag så det var mysigt att få lite ensam tid :)

Nu ligger jag i sängen och funderar över de här med amningen. Tycker det är jätte jobbigt att det inte räcker. Jag har testat att bara amma, amma, amma och amma lite till för att se om de kommer igång men de funkar liksom inte :( det kommer ju mjölk men den är liksom inte tillräckligt stark. Och de har vart så här nu ett tag så jag tror inte att det är en övergång.
Ni som inte fått barn fattar säker inte nu. Men när barnen växer och vill ha mer och starkare mat så vill dom ligga och amma HELA tiden för att kroppen ska förstå att det är dags att fixa mer, stark mjölk. Jätte konstigt men så är det.
Grejen är att jag absolut inte vill sluta att amma, visst blir jag trött på att amma men vet att det är de bästa för barnen och sen är det mysigt på nått vis också. Och det är framförallt tröst och trygghet. Kännas inte som dom får de på samma sätt med flaskan.
Känner mig lite ledsen över de här men har bestämt mig för att inte ge upp riktigt än :) jag fortsätter helt enkelt att amma konstant för att se om det blir nån förändring.


Mys dag hos pappa

Har vart hos pappa hela dagen. Vi har vart ute och gått och tog en kaffe på dellan. Mamma kom förbi så de blev fika hemma också :)
Och jag har äntligen BADAT!!! Gud så skönt det var! Älskar verkligen att bada! Funderar på att bada en gång till innan maten. Vi ska nämligen äta här också, sjömansbiff, min favvo :D

Tjejerna mår bra men tyvärr verkar inte min mjölk räcka, så det blir mycket ersättning. Och dom spyr rätt mycket när dom får de så det är mindre kul :( känns inte alls kul faktiskt!


Starka Vilda 

Herregud, Vilda har vänt sig helt själv!!! Hon är ju knappt 8veckor! Det roliga är att jag pratade om det med barnmorskan igår och hon sa att det vanligaste är att dom börjar vända sig vid ca. 4 månader.
Min lilla tjej är stark hon 


Mammiga-Tuva

Ja nu är vi hemma och Tuva är klarvaken... Såklart!
Vi ligger i sängen och myser :) försökte med att Jimmie skulle ta henne med sig framför tv så jag kunde sova lite, men icke de! Hon är så jäkla mammig! Är såklart jätte kul, jag blir glad och känner mig älskad och speciell på nå sätt. Men det känns också dumt mot Jimmie. Tänk om han blir ledsen? Jag skulle nog bli de om dom grät när dom var hos mig och sen blir tysta när de kommer till honom! Tycker att han ska ha henne och lära sig lite vad hon vill, hur hon vill ligga, sitta osv. Men de är svårt när hon skriker och man inte orkar höra.
Men de där kommer nog ändras sen fram och tillbaka. Just nu är jag ju den stora tryggheten (mat).


Middag och efterrätt

Nu har vi ätit och druckit kaffe, jätte kul att träffa alla! Men nu är jag så trött och vill åka hem, men Jimmie tycker det är så roligt. Så det blir att vara kvar lite till.
Ligger och vilar i sängen med Tuva och Vilda så det är rätt okej iaf :) och det är kul att se att Jimmie ha kul, jag blir ju glad av bara de :)

I natt lär vi få vara uppe eftersom flickorna har sovit exakt hela dagen :/ Vilda har vart vaken nån timme bara men Tuva har sovit exakt heeeeela dagen! Vi får hoppas på det bästa helt enkelt :)

Vilda lånade Olles babygym och var hel nöjd :D tyvärr fick jag ingen bild på henne när hon skrattade :(


Deprimerad! Nääää 

Det var tydligen ingen kontroll för barnen när barnmorskan kom. Hon pratade mest om förlossnings depression och vi konstaterade att jag definitivt inte drabbats av de :D hon berättade att det tydligen är vanligare än man tror och därför måste informera om det.

Fick besök av farmor och farfar också, det var mysigt!

Nu är vi på väg till jimmies föräldrar IGEN. Ska äta middag där idag igen för ikväll kommer Steffis man Micke och hans dotter Lina ner och dom måste vi ju träffa också :)

Farfar 


Bråttom

Vaknade nu :) jätte skönt! Men känns som jag vänt på dygnet lite :(
Nu måste jag sätta fart för vid 13 kommer barnmorskan på hembesök! Blir alltid så orolig, tänk om nått är fel, att dom inte går upp i vikt eller så. Eller om det är nått annat som hon tycker är självklart att man ska veta eller se och vi inte har sett det. Denna ständiga oro säger jag bara!
Och Jimmie är inte hemma så nu måste jag verkligen sätta fart. Det tar ett tag att göra i ordning båda barnen. Och speciellt när man har en tid att passa för då ska det minsann ätas, bajsas och kissas som aldrig förr!


Stökigt som aldrig förr!!

Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar, suck! Men fy fan vad jag har blivit dålig på att hålla det rent och snyggt. Det ser för jävligt ut! Tvätthögen är gigantisk, det är dammigt, smutsiga golv och vi ska inte tala om fönstren! Det är kläder överallt, bebiskläder, mina kläder! Vatten glas har jag överallt, eftersom barnmorskan sa att jag skulle göra så eftersom jag dricker så dåligt. Grejen är bara det att jag glömmer det iaf, så dom bara står. Blommorna skriker efter vatten. Det är spy- handdukar och papper överallt! Posten ligger bara i en stor hög! Gamla jävla nappflaskor står också överallt! Och nu har vi en jäkla kanin som skitar ner! Fast börjar faktiskt tycka om Krut lite... Men de hör inte till saken.

Det ser helt enkelt förfärligt ut!!!! Och de ända jag gör är att plocka, plocka och plocka! Känns det som iaf!
Känner att jag måste hålla mina gamla rutiner nu, måste gå efter mitt städ-schema. Det blir bara kaos annars och jag trivs verkligen inte i de här! Men så fort jag börjar städa så vaknar nån av dom och vill ha mat och sen är det den andra, sen blöjbyte... Ja ni förstår! Tiden räcker inte till! Och värre lär det bli ju större dom blir. Hur ska jag hinna allt?!?! Nä måste verkligen försöka få nån slags rutin på sakerna!!

Ska passa på att städa lite till nu :)

Det här är alla fina kläder vi köpt idag och fått av deras snälla farmor :D


Shopping :)

Nyss hemkommen från en dag på Nacka forum :) blev lite kläder till tjejerna :)

Nu är vi hemma hos Jimmies föräldrar idag igen, ska äta här igen. Jimmies kusin med barn är ju här från Småland så man måste ju passa på att umgås lite :)

Hör av mig lite senare så ska ni få se vad jag köpt för kläder :)


KRUT

Vi är har ju blivit med kanin nu, eller vi passar den åt Jimmies lilla kusin medan hans pappa är i Italien.
Denna lilla kanin var tydligen en ute-kanin enligt Jimmies farbror, grejen är att han inte ens har en utebur. Stackarn har bara en inomhus bur, så nu måste han ju vara inne i huset om nätterna. Och Jimmie som är allergisk, kanske inte de bästa då. Men de är som det är! Haha typiskt Jimmies farbror, ute-kanin, tjoflöjt!

Krut är en stor jäkla vädur som kommer när man ropar och är skit läskig! Det sägs att han inte bits men han har mord i blicken! Gillar honom inte alls! Jimmie däremot älskar denna lilla varelse! Han pratar mer med Krut än med mig :(

Längtar tills dom hämtar honom igen...


Klant Jimmie!

Haft besök av jerry och jimmies kusin steffi nu under dagen. Jätte mysigt! Hennes son Olle är så söt och snäll, han bara skrattar hela tiden :)

Nu ska vi iväg och käka middag hemma hos Jimmies föräldrar. Grejen är bara att bilen inte har nått batteri för att klant-Jimmie glömde lamporna på, haha typiskt honom! Så nu sitter vi och väntar på startkaplar med barn i bilen, typiskt!

Skönt att dom sover iaf :)


Älskade Saga 

Min fina lilla syster! Det finns inte ord som förklarar hur mycket jag älskar henne! Hon är den bästa syster man kan ha! Hon har verkligen hjälpt till nu med barnen när det verkligen behövt! Men inte bara det, vi har roligt ihop och kan prata om allt! Vi har alltid umgåtts som vänner, inte bara systrar! Jag har aldrig behövt känna mig ensam, hon har alltid funnits där. Är så otroligt glad och tacksam för att jag har henne!

Älskar dig massor min fina systeryster!


Trött

Åå vilken natt! Först kunde inte jag sova sen vaknade Vilda och var uppe flera timmar. När hon väl somnade så vaknade Tuva och var vaken flera timmar. Fy och blä! Så jag har sovit 1,5 timme, är jätte trött! Ska försöka sova lite när dom somnar, vilket dom verkligen inte vill. Klar vakna! Suck! Sov barn!

Så här ser det ut när jag inte sitter bredvid och pratar med dom!


Tack för idag fina människor <3

Nu är jag blond igen :) tack snälla Annichen <3
Blev en lång dag hos familjen Ekström :) jag och Annichen är ju inte jätte snabba haha! Vi åkte iväg till Coop och handlade, drack massa kaffe och njöt av solen. Sen blev det hårfix och Annichen bjöd på jätte god grillning med massa gott :)

Sen gick jag över till Monica för att hälsa på jimmies kusin som var här med lilla Olle som är 3månader. Tänk vad fort dom växer, han är ju jätte stor. Tänk att mina små flickor snart är så där stora. Tiden går snabbt den...

Nu ska jag försöka sova, är inte alls trött men måste försöka, annars kommer jag inte orka morgondagen.

Eftersom jag inte har någon dator har nu min fina vän Sanna fixat till min blogg så den är fin :) tack snälla du, det blev jätte fint <3

Puss och god natt!


Söndag

Nu har jag inte skrivit på länge igen :/
Skriver iaf lite om helgen :)
Fredagens grillning var jätte trevlig och slutade med en fylla!! Japp, jag jag var full. Jätte trevligt men de dröjer nog innan jag dricker igen. Kändes inte så kul att inte kunna amma barnen på så många timmar. Föresten är det någon som vet hur länge man ska vänta med att amma när man har druckit? Jag väntade 24 timmar men har läst 12. Aja tog de säkra före de osäkra :) igår var vi och åt middag på plogen för att fira Mia, annichens mamma. Sen blev det kaffe och fika hos henne, jätte mysigt :)
Nu är jag på väg och ska träffa Annichen igen så ska hon få fixa till mitt hår lite med färg :D

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365620.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365632.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365632.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365632.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365632.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365683.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365683.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365683.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365683.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365694.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365694.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365694.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202365694.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202371349.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202371349.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202371364.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202371409.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_202371415.jpg" class="image">


Sovmorgon IGEN :D

Tänk vilken snäll kille jag har, sovmorgon igen :) han skulle iväg och handla och tog mig sig tjejerna, eller han lämnade dom hos hans föräldrar som blev mer än glada :)
Jätte skönt att få sova men nu får dom komma hem, saknar dom!
Det är verkligen jätte svårt att vara ifrån dom. Får ont i hela kroppen på nått konstigt sätt. Samtidigt är det rätt skönt att bara vara själv, bara vara. Kunna gå på toa hur länge man vill, duscha hur länge man vill. Ska ta en lååång dusch efter dessa rader :)

Igår skickade jag ut alla inbjudningar till dopet. Blev via sms och Facebook. Tråkigt men tyvärr hinner vi inte skicka inbjudnings kort :( får bli nått fint tack kort istället! Det kommer inte bli nått litet dop inte! Helt sjukt många kommer vi vara, 101!! Helt sjukt men men..
Det jobbiga är att vi måste skicka ett till sms. Vi tänkte öppna ett varsin bankkonto till dom som folk kan sätta in en slant om dom känner för det istället för dop present. Men de blir ett senare problem.

Ikväll ska vi ha lite folk över på grillning, mysigt :) det blir Annichen, Petter och barnen. Lena och David. Och saga :D hon ska sova över också, jätte mysigt! Så känner att jag måste sätta fart nu, måste städa lite och sen åka och handla.

Men först en låååååååång dusch :D


Nöjd Vilda <3

Nu äntligen har det kommit bajs! Haha trodde aldrig att jag skulle bli så glad av att se lite bajs haha! Ringde ju till vårdgudien igår och dom sa att de kunde ta upp till 14dagar utan att de skulle komma nått. Men nu har det kommit och massor kom det och flera gånger! Så nu är hon hur glad som helst och ligger och skrattar som aldrig förr :D


Skratt-natt

Barnen har vart vakna i natt, dom sov hala dagen igår så jag förstår att dom inte var så trötta men de är inte de roligaste när man själv är jätte trött :/
Haha känns nästan som dom bas jävlas med mig, dom ligger bara och skrattar och pratar när jag ligger bredvid men så fort jag lägger ner dom så gnäller dom. Tur att dom har varandra och prata med, tror de underlättar för oss ;)

Jimmie tog faktiskt upp dom imorse också så jag fick sova lite. Ni som känner jimmie vet att han är allt annat än morgonpigg, så jag är i stor chock över att han har gjort de två dagar i rad :O
Fast nu när jag gick upp hittade jag dom såhär i soffas, så jobbigt har han det nog inte...


Dop

Det blev en trevlig och god födelsedags middag :) alex blev glad över presenten, han ska få hoppa fallskärm hade vi tänkt oss :) är så avis på honom, jag planerade ju att göra det men sen blev jag gravid och nu vågar jag inte. Man blir lite räddare om livet när man får barn, fjantigt kanske men så är det!

Den 9juni blir det dop, så nu ligger vi och lyssnar på lite låtar som ska sjungas. Men de är svårt, dom flesta är ju så töntiga men vi får se vad de blir.
De är mycket att planera, är ju med så kort varsel så vi tänkte bara skicka ut sms och sen skicka tack kort.
Vart vi ska ha fikat är inte klart än och inte heller inbjudnings listan. De blir så himla många. Över 100 och de är släkten och de absolut närmsta och äldsta vännerna. Sjukt många!! Känns ändå inte som det är någon vi vill ta bort. Tvärtom är det många fler vi vill bjuda men de kommer nog inte gå tyvärr :(

Nu tröttnade tydligen Jimmie och somna haha! Mina hjärtan <3
Ska också sova nu så god natt!


Typiskt

Är det inte typiskt, bara för att man ska iväg och har en tid att passa så ska dom ligga vid bröstet heeeeela tiden!!
Ska ju åka och överraska alex med lite skumpa innan vi ska till stan, men nej! Så lär det inte bli om det försätter så här! Typiskt! Och inte vill dom ha samtidigt heller! Nej nej! Blir så stressad men de kan jag ju inte visa, då blir ju dom stressade och stackarna är ju hungriga och måste få äta. Jaja man får komma lite sent när man är småbarns förälder... Eller??


Sovmorgon

Fick sovmorgon idag :D barnen ville absolut vara vakna och ligga skratta inatt. så fort jag la ner dom blev dom ledsna, så det var bara att ligga och titta och prata med dom. Men de gjorde inte så mycket, dom är ju så otroligt söta när dom bara ligger och pratar och skrattar!
Men, tro det eller ej, Jimmie gick upp med dom imorse så jag fick sova!

En liten konstig grej är att jag har börjat blöda igen, jätte konstigt. Har ju haft avslag i några veckor och jag trodde att det skulle sluta helt typ nu. Men då helt plötsligt börjar jag blöda. Jätte konstigt, men pratade med min vän som precis fått barn och för henne var det likadant så de är nog inget konstigt med de. Bara så jäkla irriterande! Längtar så tills jag får ta ett varmt bad! Och sluta lukta, trött på att lukta mens! Och att få gå utan binda! Ååå så jag längtar!

Ska även ringa till barnmorskan idag. Vilda har nämligen inte bajsat på några dagar. hon verkar inte må dåligt över det och det är normalt för bebisar att inte bajsa varje dag men våra har alltid gjort ifrån sig minst en gång per dag. Så blir lite orolig, så lika bra att jag ringer så slipper jag gå runt och vara orolig för det!

Min bror fyller ju år idag så vi ska till stan och käka på nån indisk Resturange. Ska bli (förhoppningsvis) trevligt :)


Bikini

Så varmt och skönt idag, sitter ute i bikini och dricker kaffe :D barnen ligger i vagnen och pratar med varandra, haha! De är så jäkla gulligt när dom gör de :D

Sen när Jimmie slutar måste vi åka iväg och handla nån present till min bror som fyller 30 imorgon :)


En liten kille <3

Jag ska bli moster till en liten pojke :D saga och samuel var på ultraljudet idag och fick reda på att det är en liten kille som ska komma den 26 september!! Gud så jag längtar! Är en väldigt glad och stolt storasyster och blivande moster :) dom kommer bli världens bästa föräldrar! Stort grattis! <3

Åkte till mamma och har vart där hela dagen :) först satt vi ute och fikade, mamma, min bror, Jimmie (ett tag) och Annichen med barnen.
Sen kom saga och samuel och vi åt middag och åt tårta, var ju tvungna att fira nu när vi vet att det blir en pojke ;)

Jätte mysig dag, men nu är jag så trött så jag nästan svimmar! Så god natt alla där ute!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_201704260.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_201704298.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3412917/images/2012/pic_201704332.jpg" class="image">


God morgon!

Gud vilken härlig dag, jätte varmt och skönt! Så idag måste vi utnyttja solen ordentligt, frågan är vad man ska göra bara.

Just nu sitter jag och dricker kaffe och funderar på om jag ska gå på BB finalen den 3juni. Vill verkligen, va så kul förra året. Eller egentligen är det efterfesten jag vill gå på. Men då kommer jag ju vara bort jätte många timmar från mina små bebisar :( vet inte om jag klarar de, fick ju lite små panik igår när pappa var borta med dom 1timme. hur ska det då gå att vara borta en hel kväll? Och dom är ju fortfarande så små. Och så dricker man ju när man är där. Inte för att jag tänkte dricka mig as full men ändå.
Får väl tänka på det lite till och känna efter hur jag vill göra.

Nu ska jag klä på mig och barnen så ska vi åka iväg och göra nått sen :)


Tillbaka

Nu har jag inte skrivit på länge, men nu är jag tillbaka. Har vart så otroligt trött så och inte haft nån lust att skriva alls.

Men dagarna har vart som dom brukar, massa besök :) var även och shoppade massa skor igår med snälla lilla Jerry :)

Idag har mamma och pappa vart här. Vi åt lunch och dom hjälpte till med tvätten och att plocka undan lite skit. Pappa tog en promenad med vagnen. Han var borta 1timme ungefär och så länge har jag inte vart ifrån dom små än, fy de va inte kul! Haha! Hur ska jag någonsin kunna lämna bort dom?
Haft en jätte mysig dag med dom iaf :D <3


God morgon

God morgon! Natten har vart jätte bra, dom sover längre och längre :)
Idag ska vi få besök av min farmor och farfar och saga. Ska bli trevligt! Önskar bara att vi hade lite skönare ute möbler och så vi kan sitta ute i solen! Men men pengar som sagt :(


Sol

Blev ingen städning idag, åkte till mamma och satt ute i solen och tog en promenad till centrum istället :)

Sen åkte vi och visade upp dom små på jimmies klubb.

Men nu blir det nog att vara hemma några dagar. Dom blir så gnälliga när vi är iväg och när vi kommer hem är dom knäpp tysta, typiskt. Men vi tror kanske att det har vart lite mycket nu, så ska testa att bara vara hemma och ta de lugnt för att se om dom blir gladare.

Jimmie är nere på ängen och spelar fotboll med några kompisar så jag ska passa på att städa lite nu innan BB.


Frisk :)

Nu känner jag mig bra :) men fy igår trodde jag att min sista stund var kommen! Haha mådde så dåligt! Men idag är det som bortblåst :D
Och stackar Jimmie skulle ha jobbat egentligen men han fixade så nån annan tog de eftersom jag var sjuk, känns ju lite dumt idag :O men men de är som det är!

Idag måste jag städa, blä, jag vill ju vara ute i solen men de måste verkligen städas!! Bläääää!


Magsjuk

Jippi, har blivit magsjuk!!! Precis vad jag behövde känner jag! Tror det var köttet vi grillade igår för Jimmie är också dålig. Så typiskt! Hoppas bara att tjejerna klara sig. Hoppas det går över snabbt så jag inte blir uttorkad för då ska man inte amma och dom blir så sura när dom inte får ligga och mysa vid bröstet :/
Brukar aldrig bli magsjuk nån längre tid, går bara på toa några gånger sen är det över, så blir det nog den här gången med, hoppas jag.

Magsjukan började nu på kvällen så har hunnit med att vara i solen hela dagen :) gick en promenad till Madde och fick kaffe i solen.
Sen fortsatte vår promenad till jimmies kompis Fredde, helge var där också, så då blev det lite mer kaffe :)

Blev bjudna på middag hos jimmies föräldrar, grillat idag igen. Gott var det :D

Nu ska jag titta på BB och sen sova och hoppas på de bästa ;O


Sol :D

Tänk vad glad man blir när man vaknar upp och det är fint väder :) så idag blir det att vara ute i solen! Ska hoppa i en dusch och sen ta en promenad.
Jimmie sover som vanligt, de är ju omöjligt att väcka människan utan att det blir världskrig mellan oss. Och de orkar jag inte idag så han får sova vidare så får jag gå själv!


Tack för idag :)

Haft en trevligt valborg :) vi grillade först ute på deras gård, jätte skönt ute i solen :) tyvärr var det en gammal kompis där som jag verkligen inte ville träffa men de gjorde inte så mycket faktiskt. Jag ignorera honom totalt, haha!
Efter grillningen gick vi ner till hamnen för att titta på brasan. Men vi gick ganska tidigt, hade så jäkla ont i brösten. Dom var mer än välfyllda, så var tvungen att springa till bilen och tömma dom. Stora som meloner var dom haha!

Jimmie åkte iväg med några kompisar och skulle roa sig lite. Jag är dödstrött och ligger å myser i sängen men nu ska jag släcka ner och sova! Gud så skönt!


RSS 2.0